Novogodišnja jelka – Sneško Belić

Novogodišnja jelka – Sneško Belić

Zimski meseci donose nam sneg i nagoveštavaju neke od omiljenih dečjih aktivnosti kao što je kićenje Novogodišnje jelke ili pravljenje Sneška Belića.

Nevolja sa pravljenjem Sneška je u tome što se zbog toplijih dana brzo otopi, te ova radost kratko traje. Uz naše savete, napravite autentičnu dekoraciju – Novogodišnju jelku u vidu Sneška Belića koja će čitave zime uveseljavati vaš dom.

U par jednostavnih koraka formirajte Vašeg Sneška Belića.

1. Bela jelka
Zvezda ove interesantne dekoracije je bela Novogodišnja jelka koja pleni svojom neobičnom lepotom. Pretpostavljate naravno da će jelka igrati ulogu tela Sneška Belića.

2. Novogodišnje led sijalice
Svetlucanje sijalica odenuće Sneška u novo, praznično ruho. Na raspolaganju su vam jednobojne i šarene sijalice različitih prazničnih oblika. Posebnom lepotom se ističu LED cool svetiljke u obliku snežnih pahulja koje će upotpuniti temu.

3.Ukrasi za jelku
Snešku su potrebni njegovi dugmići. Za ovo rešenje prirodno se nameću novogodišnji ukrasi u vidu lampiona. Najbolje je da upotrebite one koji najviše prijaju Vašem oku. Green Centar ima veliki izbor staklenih lampiona raznih bolja i dezena.

4. Staklena posuda
Posudu u vidu akvarijuma iskoristite za glavu. Potrebno je da posudu obojite u belo a zatim zalepite materijal za dekoraciju (dekorativne kamenčiće , ukrasni papir i trake) koji će poslužiti Snešku kao oči, nos i usta.

Kao finalni detalj, dodajte Snešku stari šešir ili šal i kompletirajte Vašu u potpunosti novu prazničnu tradiciju.

Novogodišnje jelke pronadjite OVDE
Ukrase za jelku pronadjite OVDE
Novogodišnje led sijalice pronadjite OVDE
Materijal za dekoraciju pronadjite OVDE
Staklene posude pronadjite OVDE

Do sledećeg druženja,
Vaš Green Cenatar

Podeli na mreži


Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: