Novogodišnje LED svetiljke

Novogodišnje LED svetiljke

Nova godina se ne može zamisliti bez raskošne rasvete. Svetiljke, koje će zasijati u ponoć i uvesti nas na svečani način u sledeću godinu, oduvek su bile omiljeni deo novogodišnjeg slavlja. Zbog toga je prvo pravilo novogodišnje dekoracije postaviti i uključiti LED svetiljke, a onda uživati u njihovom sjaju.

Ukoliko odlučite da ukrasite dvorište i kuču LED svetiljkama, imaćete na raspolaganju neisrpni izvor mogućnosti. Postavite LED rasvetu na krov, obmotajte svetiljke oko žbunova i drveća ili napravite od svetiljki stazicu koja će voditi do Vaših ulaznih vrata. Ako ste ipak za jednostavnije, a efektno rešenje, možete ukrasiti novogodišnjim svetiljkama samo ulazna vrata. Nećete potrošiti mnogo vremena na sam postupak dekorisanja, a divljenje Vaših gostiju neće izostati.

Naravno, jelka je neizostavni deo novogodišnjeg sjaja. Zbog toga Vam predlažemo da ove godine ukrasite jelku samo LED svetiljkama. Budite sigurni da će u ponoć Vaša jelka zablistati!

Za one svedenog stila, a kreativnog duha, predlažemo da se upuste u pravljenje ili dekorisanje neupadljivih elemenata sa LED rasvetom. Budite originalni i pokušajte da napravite novogodišnje lopte. Postupak je jednostavan.

1. Isecite žičanu mrežu i napravite od nje cilindričan oblik
2. Formirajte loptu
3. Obmotajte žičanu loptu novogodišnjim LED svetiljkama
4. Uključite svetiljke i uživajte!

Želimo Vam blistavu Novu godinu!

Novogodišnje LED svetiljke pronadjite ovde

Do sledećeg družanja,

Vaš Green Centar

Podeli na mreži


Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: