DIY: Poklon za dan zaljubljenih

DIY: Poklon za dan zaljubljenih

Postoje mnogi trenuci u toku godine kada bi voljenoj osobi trebalo pokloniti više pažnje. Većina taj trenutak prepozna kao neki specifični datum, najčešće je to 14. februara kada je Dan zaljubljenih.

Bilo da Vam je ovo prvi put da imate dilemu kako ulepšati ovaj praznik ili ste već bili u sličnoj situaciji, problem je isti. Kako smisliti kreativnu ideju i iznenaditi nju ili njega? Šta je to što će Vašu dragu osobu oduševiti, da li je to običan poklon ili uloženi trud i posvećenost?

Naravno da odvojeno vreme i trud ima prednost u odnosu na „gotov“ poklon. Na taj način pokazujete koliko ste spremni da se posvetite voljenoj osobi. Mi Vam predstavljemo dve DIY ideje, koje će za razliku od gotovog poklona imati mnogo duži „rok trajanja“.

1. Snežna Tegla

Zima je i dalje u toku, a snežne padavine svakodnevnica. Zato je naš prvi predlog – Snežna tegla. Uz malo truda i inspiracije možete sami napraviti ovaj romantični poklon.

Prvi korak je da sa unutrašnje strane poklopca zalepimo ljubavni ukras koji smo odabrali. Zatim je potrebno da na tegli, bilo sa unutrašnje ili spoljašnje strane, zalepimo srca od papira.

U nastavku ispunimo teglu dekorativnim kamenčićima ili peskom do određenog nivoa. Potom zatvorimo poklopac i uz malo kreativnosti vežemo dekorativnu traku.

Na kraju nam preostaje da okrenemo teglu i dobijemo kreativan poklon za dan zaljubljenih. U galeriji ispod možete naći još originalnih ideja.

[ultimate_carousel slide_to_scroll=“single“ slides_on_desk=“3″ slides_on_tabs=“2″ arrow_color=“#037444″ dots_color=“#037444″ item_animation=“pulse“ centermode=“on“ focusonselect=“on“ item_space=“5″]
[/ultimate_carousel]

Ukoliko Vam se dopada prva ideja na sledećim linkovima možete pronaći preporuke Green Centra vezano za korišćene predmete:

Tegle možete naći ovde.
Ukrasne trake ovde.
Dekorativna srca ovde.
Dekorativne kamenčiće i pesak ovde.

2. Piši-Briši ram

Kada sebi postavljamo pitanje: Šta kupiti za dan zaljubljenih? Ram za slike nekako uvek bude medju prvim odgovorima. Medjutim, ono što je učestalo nije originalno, zar ne? Mi Vam predstavljamo kako da od rama napravite kreativan poklon.

Prilikom izrade ovog poklona, potrebno nam je:

  • Ram za slike
  • Odštampan papir u dimenzijama rama
  • Piši-briši marker

1. Isečite odštampani papir ili papir koji ste ručno pripremili tako da se uklopi u dimenzije rama.

2. Nakon što ste sklopili ram, možete svakog dana iznova ispisivati ljubavne poruke.

U galeriji ispod možete videti kako izgleda naša ideja na ostalim primerima.

[ultimate_carousel slide_to_scroll=“single“ slides_on_desk=“3″ slides_on_tabs=“2″ arrow_color=“#037444″ dots_color=“#037444″ item_animation=“pulse“ centermode=“on“ focusonselect=“on“ item_space=“5″]
[/ultimate_carousel]

Ukoliko Vam se dopada naša druga ideja na sledećem linku možete pronaći preporuke Green Centra vezano za ramove:

Ramove za slike možete naći ovde.

Do sledeceg vidjenja,

Vaš Green Centar.

Podeli na mreži


Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: