Firma Green Centar osnovana je 2001. godine i bavi se prodajom i distribucijom dekorativnih artikala, opreme za cvećare, galerije, radnje koje se bave dekoracijom eksterijera i interijera. Posebno bismo izdvojili saradnju sa organizatorima i dekoraterima svadbi zbog velikog izbora staklenih vaza za dekoraciju stolova.
Veliki i dobro organizovan centralni magacin površine 2200 m2 kao i zavidan lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i pouzdanu isporuku robe do svakog klijenta.

Sa preko 10.000 proizvoda u ponudi i kvalitetnom uslugom, stekli smo ugled i vodeću poziciju na tržištu iz oblasti kojom se bavimo. Sa ponosom ističemo da se, iz godine u godinu, broj naših poslovnih saradnika i krajnjih potrošača uvećava.

Osnovne vrednosti Green Centra su puno poštovanje klijenata i dobavljača, poštovanje dogovorenih rokova, odgovor na svaki zahtev korisnika i pružanje pomoći i saveta da napravite najbolji izbor.

Naša glavna karakteristika je uočavanje vodećih stilova i trendova, progresivna strategija nabavke proizvoda, kreativna i stilska prezentacija i balansiranje izmedju savremenog i tradicionalnog.

Na korak formiranja online shopa smo se odlučili kako bi se približili našim klijentima i ponudili potpuni uvid u naše inovativne kolekcije.

Naš tim je mlad, kreativan i pun entuzijazma. Stalno putujemo svetom u potrazi za novim idejama, materijalima, bojama i proizvodima. Naše iskustvo vam garantuje da ćete kod nas naći sve ono što vam je potrebno da realizujete svoje ideje, podstaknete svoju kreativnost i budete zadovoljni rezultatima.

Vaš,
Green centar

PODACI FIRME

Naziv:

GREEN CENTAR DOO NIŠ

Adresa:

Knjaževačka bb, KP 326/17, DONJA VREŽINA

Matični broj:

17344498

PIB:

100620878

Šifra delatnosti:

4690

Telefon:

Web adresa:

www.greencentar.com

E-mail:

info@greencentar.com