Green Blog

Dekorativni kavez

Rustičan, vintidž stil u svet dekoracije ulazi na velika vrata. Čipka, stari gramofoni, ploče, korpice od pruća, svećnjaci, lavanda i ruže donose notu elegancije svakoj svečanoj prilici. U čitavoj plejadi romantičnih predmeta, posebno mesto pripada dekorativnom kavezu.

Dekorativni kavez predstavlja idealno „belo platno“ koje se može oplemeniti na najraznovrsnije načine, stoga on uvek zauzima centralno mesto na svakoj proslavi. Često ga možemo videti gde krasi venčanja, rođendane,  uskršnje trpeze i gradske bašte.

Zaista je lako napraviti dekorativni kavez po meri. Mi smo tu kao i uvek da Vam damo malo kreativnog podstreka.

Kao bazu za dekoraciju, najbolje je koristiti pravo ili veštačko cveće. Izaberite ono koje najviše odgovara Vašem senzibilitetu. Za venčanja i babyshower preporučljivi su pastelni tonovi i bela boja cveća. Često je samo cveće dovoljno da kavez zablista, međutim, ukoliko želite da idete korak dalje, preporučujemo sledeće.

Dopunite postavku dekorativnim perlama, ratan loptama ili kamenčićima u boji. Sveće će delovati još blistavije u ovoj kombinaciji.

Uvek možete istaći temu svečanosti na taj način što ćete dodati dekorativna jaja, pikove ili keramičke figurice kada je Uskrs u pitanju. Za novogodišnje praznike ispunite kavez ukrasima. Ukoliko je venčanje u pitanju, idealno je dodati mafine ili makarunse kao i bilo koju dekoraciju u vidu srca.

Nadamo se da vam se ideja dopala i da smo vas inspirisali da sami napravite nešto slično.

Dekorativne kaveze možete potražiti OVDE

Veštačko cveće možete potražiti OVDE

Sveće možete potražiti OVDE

Svećnjake možete potražiti OVDE

Dekoracije u vidu srca možete potražiti OVDE

 

Vaš Green centar