Green Blog

Zimske, ušuškane, noći

Uveliko smo zakoračili u zimsko vreme. Hladni, oštri, dani teraju nas u kuće, gde uz omiljeni topli napitak, ušuškani u ćebe, grejemo dlanove i dušu. Večernje trenutke predaha najčešce provodimo sa prijateljima i porodicom. Najprijatnija atmosfera nastaje onda kada upalimo sveće u fenjerima. Dom zablista  posebnim sjajem a svaki trenutak biva ispunjen magijom.

Postoji puno načina da kreirate atmosferu poput one iz 1001 noći. Sve što je potrebno su fenjeri, svećnjaci i sveće. Evo i nekoliko ideja kako da ih iskoristite i napravite dobitnu kombinaciju.

Ukoliko su fenjeri većih dimenzija, možete ih postaviti na pod u blizini garniture za sedenje. Mnogi se odlučuju da uspomoć njih obasjaju ćoškove sobe. Manje fenjere svakako možete postaviti na stočić za kafu ili policu što će izgledati zaista efektno. Ukoliko uz fenjere dodate manje jelke, dobićete pravu novogodišnju dekoraciju.

Fenjere rasporedite strateški, nemojte da svi budu na jednom mestu, na taj način ćete dobiti ekstra pozadinski sjaj. Stakleni svećnjaci u različitim bojama će najbolje doći do izražaja zahvaljujući sjaju plamena. Preporučujemo mirišljave sveće jer će Vas njihova aroma dodatno razgaliti.

Proizvodi koje smo koristili u ovom blogu:

[porto_products category_filter=““ use_simple=““ ids=“34341, 45956, 46626, 34343″]

Nadamo se da vam se ideja dopala i da smo vas inspirisali da sami napravite nešto slično.

Fenjere možete potražiti OVDE

Sveće možete potražiti OVDE

Svećnjake možete potražiti OVDE

Jelke možete naći OVDE

 

Vaš Green centar