Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu

Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu

Bliži se veliki hrišćanski praznik Uskrs koji, pored lepih običaja i uživanja sa najdražima, donosi i priliku za kreativnost i ukrašavanje kuće. Pravo je vreme da u svoj dom unesete promenu i oplemenite ga uskršnjim dekoracijama.

Predlažemo Vam da ove godine umesto uobičajenih, raznobojnih ukrasa upotrebite dekorativne predmete u rustičnom stilu. Ovaj trend u dizajnu enterijera je veoma popularan, a odlikuju ga jednostavne, zemljane boje, teksture inspirisane prirodom, udbnost i toplina.

Rustični dekor je prikladan za sva godišnja doba, praznike i proslave. Ipak, za to nema boljeg povoda od veselog, opuštenog, porodičnog praznika, kao što je Uskrs. Rustični stil čini sve prijatnijim, pa ako Vam se dopao, pogledajte ideje koje smo pripremili i pronađite inspiraciju kako da uredite Vaš dom.

Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu 2
Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu 4
Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu 6
Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu 3
Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu 5
Uskršnja dekoracija u rustičnom stilu 7

Prilikom prazničnog dekorisanja životnog prostora, posebnu pažnju obratite na ukrašavanje uskršnje trpeze. Pažljivo odabrani detalji u rustičnom stilu ove godine će dati posebnu draž najradosnijem prazniku!

Dekorativne korpe potražite ovde
Drvene fenjere i svećnjake naći ćete ovde
Materijal za dekoraciju pogledajte ovde

Pratite nas jer uskoro stiže bogata ponuda uskršnjih proizvoda.
Vaš Green centar

Podeli na mreži