Green Blog

Uskršnja korpa

Svake godine pred Uskrs iznova otkrivamo tehnike farbanja jaja i načine dekorisanja trpeze. Ako volite da se na vreme priremite za praznične proslave evo još jedne inspiracije za uradi sam projekat. Iskoristite dane koji su preostali do Uskrsa i svoju kreativnu energiju usmerite ka izradjivanju uskršnje korpe za jaja.

Jedan od jednostavnih, a efektnih načina da izložite uskršnja jaja jeste da položite rafiju ili sisal u pletenu korpicu, a potom naredjate jaja. Kako je proleće uveliko u jeku, korpicu možete dodatno ukrasiti zelenilom i cvećem.

Po završetku, korpu sa jajima postavite na centralno mesto stola ili je darujte drugima. Običaj nalaže poklanjanje jaja, pa zašto ne bismo to uradili na kreativan i poseban način. I ne zaboravite najvažnije, uživajte u praznicima sa porodicom i provedite kvalitetno vreme sa najdražima.

Nadamo se da smo vas inspirisali.

Ukoliko ste propustili prethodne blog postove na ovu temu, pogledajte kako da napravite mini uskršnje vaze,  uskršnje drvo ili uskršnju ikebanu od jaja , kako da osmislite uskršnju trpezu ili da obradujete nekog skrivenom porukom.

Dekorativne korpice možete naći ovde.

Sisal ovde, Rafiju ovde.

Uskršnja jaja potražite ovde, dok uskršnje zeke možete naći ovde

Ostale uskršnje ukrase potražite ovde.

Veštačko cveće i grančice nadjite ovde.

Do sledećeg druženja,

Green centar