Green Blog

Sneško Belić DIY

Znamo da nas od Nove godine deli nešto više od dva meseca, ali isto tako znamo da su naši pratioci navikli da ih sa novogodišnjim programom obradujemo već sredinom oktobra.

U današnjem postu otkrivamo vam kako da napravite Sneška Belića od staklenih akvarijuma. Dobra strana ovakvog vida dekoracije jeste činjenica da staklene kugle uvek možete iskoristiti u domaćinstvu i nakog Nove godine i prilagoditi ih nekom od narednih praznika.

Šta nam je potrebno?

Za početak akvarijum treba ispuniti dekorativnim sitnim kamenom ili peskom. U ovu svrhu vam može poslužiti i kuhinjska so koja će odavati utisak snega. Ukoliko se odličite za drugu varijantu ne bi bilo loše da iskoristite i novogodišnje figurice kao na slici ispod.

Sledeći korak podrazumeva redjanje. Ukoliko imate staklene akvarijume različitih veličina krenite sa redjanjem od najveće. Prelaz izedju staklenih činija sakrite ukrasnom trakom koja će imati funkciju šala.

Na samom kraju ostaje da snešku zalepite dumad, nos i šešir. U ovu svrhu vam mogu poslužiti čepovi od flaša i prazna konzerva koju biste prethodno obojili.

Da li vam ste dopala ideja? Ukoliko jeste pogledajte linkove dole. Ostavićemo vam gde i šta možete naći.

Staklene posude pronadjite OVDE OVDE OVDE

Dekorativne kamenčiće i pesak OVDE

Ukrasne trake OVDE

Novogodišnje figurice OVDE

Do sledećeg druženja,

Vaš Green centar