Novogodišnje zelenilo

Novogodišnje zelenilo

Nova Godina je uvek inspirativna za dekorisanje prostora. Poznato je da se uoči Novogodišnje večeri kiti jelka, ali zašto ostati na tome? Predlažemo Vam da ove godine oplemenite zelenilom čitavu dnevnu sobu. Pripremite ukrasne trake, girlande, venčiće, borove iglice i svetleće ukrase. Green Centar Vam predstavlja nekoliko ideja koje će Vas inspirisati da ozelenite Novu Godinu i kreirate prirodnu i toplu novogodišnju atmosferu.

1. Ukrasne girlande na gelenderu

Ukrašeni gelenderi su efektni i uvek privlače pažnju. Osim toga, sam proces ukrašavanja može se, za Vas i Vaše dete, pretvoriti u pravu avanturu. Da biste udahnuli stepenicama novogodišnj duh, biće Vam potrebne ukrasne girlande, trake, ukrasi za jelku, svetleći ukrasi i čarape za poklone. Ove elemente kombinujte po želji i inspiraciji.

2. Novogodišnji lusteri

Ukoliko želite da isprobate nešto novo i oduševite goste Vašom kreativnošću, predlažemo Vam da se oprobate u kreiranju novogodišnjeg lustera. Okačite na plafon neku veću granu i dekorišete je raznobojnim trakama i ukrasima za jelku ili jednostavno dekorišete svoju visilicu.

3. Zeleni detalji

Ne kaže se uzalud da se djavo krije u detaljima: da biste postigli pravu novogodišnju atmosferu, morate se posvetiti sitnicama. Predlažemo Vam da zelenim grančicama ukrasite svećnjake i teglice, zakačite novogodišnje venčiće na zid i dekorišete girlandama novogodišnju trpezu.

Vaša zelena Nova Godina će sigurno zabaviti ukućane i oduševiti Vaše goste.

Novogodišnje vence pronadjite ovde

Girlande pronadjite ovde

Svetleće ukrase pronadjite ovde

Ukrase za jelku pronadjite ovde

Čarape za poklone pronadjite ovde

Do sledećeg druženja,

Vaš Green Centar

Podeli na mreži