Green Blog

Kofica & Kantica

Kada je dekoracija u pitanju sve se vrti oko kreativnosti. Pravila ne postoje. Važno je sagledati širu sliku i koristiti stvari na što neobičniji način. Recimo, nešto jednostavno kao što je metalna kofica ili kantica , može se iskoristiti na najrazličitije načine.

Buket cveća je uvek dobra ideja. Vaze su veoma standardno i uobičajeno rešenje za cvetne aranžmane.  Medjutim, originalna rešenja se uvek dobijaju korišćenjem nečeg drugačijeg i nesvakidašnjeg. Metalne kofice će u ovom slučaju  delovati novo i sveže. Iskoristite ih za dvorište, balkon ili za dekoraciju proslava.

metalne kofice i cveće

metalne kofice i cveće

metalne kofice i cveće

 

metalna kantica i cvece

metalna kantica i cvece

metalna kantica i cvece

Metalne kofice se mogu koristiti i za organizaciju i skladištenje stvari.  Ako se potrudite i obeležite svaku koficu na jedinstven način, odlaganje stvari može postati i zabavno. Ovo je odličan potez kada su deca u pitanju. Od sada, svaka sitnica ima svoje mesto!

metalne kofice

Ono što metalne kofice čini jako praktičnim je činjenica da se ne mogu tek tako oštetiti, pa su idealne za „aktivnosti na otvorenom.“ Organizujte roštiljanje u dvorištu za prijatelje, napunite koficu ledom i neka vaše piće uvek ostane hladno. Živeli!

metalne kofice

metalna kofica

Metalne posude, kantice i kofice pronadjite ovde.

Dekorativno cveće pronadjite ovde.

Budite kreativni,

Vaš Green centar