Green Blog

Ceremonija peska

Ovonedeljni post je posvećen dekorativnom pesku u boji. Pored jedinstvene dekoracije kao rezultata, usput ćete se i zabaviti. Što je najvažnije greške nema, stoga se opustite i krenite sa radom.

Sve što vam je potrebno je pesak u boji, koji možete pronaći ovde, i transparentna staklena posuda ili vaza. Na vama je da izaberete da li će to biti posuda oštrijih linija ili nepravilnog oblika.

Sledeći niz fotografija je posvećen izradi cvetnog aranžmana. U ovom slučaju je korišćen pesak u tri nijanse, ali na vama je da izaberete broj i sklop boja.

dekorativni pesakdekorativni pesakf90b41c0891ba587e43e06e5f55f544b

Možete otići i korak dalje i dodatno ukrasiti cvetni aranžman.

04dd850f8eb2b53382fbd165778a5d65

O popularnosti ovog tipa dekoracije govori i  činjenica da je sve popularinija „Pesak ceremonija“. Naime, reč je o činu koji se izvodi prilikom venčanja mladih. Ovom prilikom mlada i mladoženja istovremeno sipaju pesak različitih boja u staklenu činiju. Kako se pesak ne može razdvojiti, tako i njihova ljubav postaje „večna“. Iako ovakav tip ceremonije nije popularan na našim prostorima, u svetu se praktikuje, pogotovo na venčanjima na plaži. Na kraju vam ostaje činija koja će sigurno krasiti neku od polica, a simbol je i više nego jasan – ljubav.

1359697547sand-ceremony (1)

sand (1)

eaaaaaaa

Dekorativni pesak potražite ovde.

Staklene posude ovde.

Staklene vaze ovde.

Sa poštovanjem,

Vaš Green centar