Green Blog

Sveće za osećaj topline

Sa decembrom vreme postaje sve hladnije. Otud i potreba da se više sedi kod kuće. Tu nam je toplo. U ovakvim trenucima posežemo za ćebetom, čajem i uživamo u kućnoj atmosferi. Ono što nam tada može dati dodatan osećaj topline i pripadnosti u domu jesu sveće. Njihov plamen stvara prazničnu atmosferu, a one aromatizovane deluju i opuštajuće.

Upravo su sveće i svećnjaci tema ovog bloga. Kako se mogu naći u toliko različitih oblika i boja često zaboravljamo njihovu pravu namenu i prosto nam bude „žao“ da ih palimo. Takvom razmišljanju nema mesta jer je činjenica da sveće imaju niz beneficija. Neke skupljaju dim, neke deluju antibakterijski, a sve ukupno deluju opuštajuće.

Kada su u pitanju posebne prilike, poput Nove Godine, one su neizostavni detalj. Savetujemo da se ne zadržavate samo na izboru sveća i svećnjaka. Oplemenite ih cvećem, granama sa bobicama ili ukrasima za jelku. U prilog tome ide sledeći niz fotografija koji ima za cilj da vas inspiriše.

svece green centar

svece kolaz green centar

svece 1 green centar

green centar svece

svece

svece green centar nocva godina

svece nova godina

plutajuce svece

plutajuce svece

Nadamo se da vam se ovaj koncept dopao. Na vama je da izaberete dekoracije u skladu sa vašim ukusom. Možda će to biti plutajuće sveće u staklenim posudama poput zadnjih slika ili ćete pre izabrati jednostavne sveće koje ćete sami naknadno ukrasiti. Jedno je sigurno, postignućete osećaj toplote, kao što i sam naslov kaže!


Bilo da tražite mirišljave, bez arome ili plutajuće sveće nadjite ih ovde.

Kada izaberete sveće potražite svećnjake ovde.

Staklene posude potražite ovde, Staklene vaze ovde.

Lampione i ukrase za jelku pronadjite ovde

Šišarke i grančice nadjite ovde.

Ukrasne trake možete pronaći ovde

Kamenčiće i pesak uvek možete naći ovde.

Pratite nas i na društvenoj mreži facebook kako biste saznali sve novitete koji vas očekuju u Green centru.

Probudite kreativnost u sebi,
Vaš Green centar.