Zaštita privatnosti korisnika online prodavnice Green centar

U ime sajta www.greencentar.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

* prilikom online registracije korisničkog naloga
* pri kupovini proizvoda
* učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
* uspostavljanjem kontakta preko Web stranica

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

* popunjavanje formi u zahtevima za proizvodom ili informacijama
* obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
* organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
* sprovođenje istraživanja i analiza
* slanje informacija u marketinške svrhe

Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja putem slanja e-maila na adresu office@greencentar.com.

Za svaku online kupovinu putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.